Onboarding

Selv om det kan være enkelt å velge ut den beste kandidaten, vil ingen kandidat være perfekt. Ingen vil score på topp i alle tester og øvelser. En vanlig ansatt kan koste virksomheten dobbelt så mye som vedkommende tjener dersom kandidaten ikke gjør jobben sin. Med dette i bakhodet er det viktig å sikre at den kandidaten som får jobben, får en god start.

Vi kan gjøre oppstartsfasen eller «onboardingen» mer effektivt ved å benytte den kunnskapen vi har tilegnet oss gjennom et godt utvelgesesarbeid. En god seleksjonsprosess vil bidra til å predikere hvem som produserer mest og hvem som lærer seg nye oppgaver raskt. Kombinert med en god onboardingsprosess, vil vi bistå med profesjonelle opplærings- og innføringstiltak.

En god onboarding kan gjennomføres på ulike vis, og vi vil skreddersy et program til hver enkelt stilling. Eksempler kan være personlig utvikling av nyansatt fra oppstart, tilpasse oppgaver til kandidatens kompetanseprofil, god coaching og målrettet trening.

Hvis en stilling blir erstattet, er det usannsynlig at man finner en ny helt identisk arbeidstaker. Derfor kan det være essensielt å få en god start for å lykkes i ny rolle.

Ta kontakt med en av våre rådgivere for mer informasjon.

Gry

Gry Knutsen

Daglig leder/Partner

Linn

Linn Østerhus

Kandidatrådgiver/ Partner

Mona-Hauglid-Foto

Nora Holst

Rekrutteringsrådgiver/Partner

Kari

Kari Furre

Rekrutteringsrådgiver