Aksess bemanning

Aksess bemanning er en lokal leverandør av komplette bemannings- og rekrutteringsløsninger innen fagområdene:

  • IT
  • Ledelse og prosjektledelse
  • Salg og Marked
  • Økonomi og regnskap
  • Kontor og Administrasjon
  • Industri og produksjon
  • Olje og energi
  • Bygg og anlegg

Et samarbeid med Aksess bemanning gir deg arbeidsro til å fokusere på din kjernevirksomhet. Vi sørger for at ansettelsesprosessen av din nye medarbeider blir gjennomført på en effektiv, kvalitetssikker og grundig måte.

Aksess bemanning er revidert arbeidsgiver

Revidert Arbeidsgiver er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter som ble innført i 2014. Ordningen lar bedrifter dokumentere sin kvalitet som arbeidsgiver gjennom ekstern revisjon av rutiner og praksis når det gjelder sentrale deler av forpliktelser etter arbeidsmiljøloven.

En revidert arbeidsgiver er en bemanningsbedrift som er medlem i NHO Service og Handel og som har underlagt seg ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver.

Revidert Arbeidsgiver dokumenterer bemanningsbedriftens profesjonalitet som arbeidsgiver gjennom kontroll av sentrale rutiner og arbeidsgiverpraksis. Revisjonen skjer hvert andre år.

Våre rådgivere er DNV GL sertifiserte rekrutterere

Formålet med sertifiseringen er at et upartisk sertifiseringsorgan kan bekrefte at en person har relevante forkunnskaper og dokumentert kompetanse iht. DNV GLs standard for sertifisering av rekrutteringspersonell, og videre at denne kompetansen opprettholdes i sertifikatperioden. Formålet med ordningen skal være å ivareta interessene til arbeidssøkere, arbeidstakere og arbeidsgivere innen rekrutteringsfaget. Denne tjenestebeskrivelsen definerer kvalifikasjonskrav for sertifisering og opprettholdelse av kompetanse for rekrutteringspersonell i samsvar med gjeldende utgave av NS-EN ISO/IEC 17024.

Ta kontakt med en av våre rådgivere for mer informasjon.

Gry

Gry Knutsen

Daglig leder/Partner

Linn

Linn Østerhus

Kandidatrådgiver/ Partner

Mona-Hauglid-Foto

Nora Holst

Rekrutteringsrådgiver/Partner

Kari

Kari Furre

Rekrutteringsrådgiver